Blog

Investeren in Google Ads: wat levert het jouw bedrijf op?

Wanneer je als ondernemer met een beperkt budget moet werken ben je niet altijd even enthousiast als je ergens geld aan kwijt bent. Een investering die je dan vaak laat liggen is die in het adverteren op Google. Er zijn een aantal redenen die duidelijk maken dat deze investering voor jou gewenste resultaten op kan leveren. Het is dus zaak even door de zure appel van de kosten heen te kijken en je te focussen op datgene wat het jouw bedrijf zal opleveren.

Bovenaan de zoekresultaten van Google

Wanneer de wens is dat de website van jouw bedrijf vaak bezocht wordt, is het belangrijk dat deze zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te zien is. Het vinden van websites wordt door het grootste deel van de internetgebruikers gedaan met behulp van de zoekmachine van Google. De advertenties worden in Google hoger neergezet dan de organische zoekresultaten door SEO en kost tevens minder tijd om daar te krijgen.

Meer bezoekers op je website

Deze rekensom is simpel te maken. Wanneer jouw website hoger in de zoekresultaten tevoorschijn komt is de kans aanzienlijk dat er vaker op de link naar de website geklikt wordt. Deze kliks zorgen ervoor dat meer bezoekers op jouw website komen en dat vergroot de kans dat de doelstelling op jouw website vaker behaald wordt.

Je vergroot je zichtbaarheid

Door het adverteren in zoekmachines kun je ervoor zorgen de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten...

Lees verder
Blog

Voor elke creatieveling een andere auto

Vaak wordt er gedacht dat het leven van een creatief persoon alleen maar leuk is. Echter, is het super hard werken. Veel creatieve personen hebben wel eens last van een zogenaamde writer’s block. Er is geen inspiratie. Eén van de actie die je hiertegen kunt ondernemen is het creëren van een creatieve omgeving. Als je je niet goed voelt in de omgevingen tijdens en voor je werk, dan wordt de mate van creativiteit beperkt. Dit kun je bijvoorbeeld doen door short lease, waarbij je voor korte tijd in een andere auto rijdt. Hoe je jouw omgeving verder makkelijk aan kunt passen? We geven hieronder een paar tips.

Beginnen bij de kern
Het grootste gedeelte van je tijd, steeds je thuis. Het is dan ook belangrijk dat deze volledig naar jou smaak is ingericht. Dit vergt niet eenmalige inspanning. Je smaak en stijl verandert over de tijd en je woning zou hier ook op aangepast moeten worden. Bovendien ben je bij het herinrichten van je huis ook op een creatieve manier bezig, wat de geest weer stimuleert.

Van thuis naar werk
Ook het vervoer dat je naar je werk neemt kan van uiterst belang zijn. Je moet je lekker voelen. Dit kan per persoon verschillen. Zo kan de één genieten van een overvolle bus terwijl de ander liever in rust en kalmte richting werk reist. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je in de auto naar je werk rijdt. Deze auto moet bij je passen als persoon zodat je tijdens de rit je geeft gestimuleerd wordt. Door middel van shortlease zou je voor een kortere periode een auto...

Lees verder
Creativiteit

Printer leasen met behulp van Offertecontrole.

 

Als u een printer wilt leasen en verzekerd wilt zijn van de beste deal, staan de specialisten van Offertecontrole graag voor u klaar. Door het vergelijken van uw offerte op een aantal cruciale punten, weet u als ondernemer direct of u een goede deal in handen heeft. Belangrijk, want op deze manier kunt u behoorlijk wat besparen op het leasecontract voor de printers binnen uw bedrijf.

 

Bij Offertecontrole ontvangt u een gratis analyse en belichten we zowel de voordelen als de nadelen van de leverancier op een objectieve en onafhankelijke manier. Als u een printer wilt leasen staat ons team dan ook graag voor u klaar. Als grote of kleine onderneming is de aanwezigheid van een printer van onmisbaar belang. Leasen is daarbij een prima optie.

 

Zo hoeft u niet direct een groot bedrag te investeren en kunt u profiteren van de voordelen die de leaseovereenkomst u biedt. Toch is een goede deal niet altijd vanzelfsprekend. Zo kan het zijn dat het leasebedrag onnodig hoog uitvalt waardoor u alsnog te maken krijgt met hoge kosten. Het contract van de zakelijke printer vergelijken is dan noodzakelijk. Zo weet u zeker dat u niet betaalt voor de printer die u nodig heeft.

 

www.offertecontrole.nl

Lees verder
Creativiteit

Simpel gebruik van Ultimaker 3D printers

Als er iets voorop staat bij Ultimaker, dan is het wel dat de producten die het maakt simpel te gebruiken moeten zijn. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat de 3D printers die door deze fabrikant worden gemaakt voor iedereen te begrijpen zijn. Dat is onder andere terug te zien in de manier waarop met de bediening en aansluiting is omgegaan. Juist omdat dit simpel gehouden is, is het voor iedereen die een print wil maken mogelijk om dit te doen. Dit maakt het alleen maar beter mogelijk om allerlei zaken te verzorgen die van belang zijn voor jou.

Standalone printen gemakkelijk gemaakt
Een goed voorbeeld van het gemak waarmee met deze printers gewerkt kan worden is te geven in de vorm van standalone printen. Wanneer met nieuwe modellen van Ultimaker gewerkt wordt, dan is dit simpeler dan ooit tevoren het geval was. Dat heeft bijvoorbeeld te maken met het feit dat de printers al aangestuurd kunnen worden door een ontwerp op een USB-stick te zetten en deze op de printer aan te sluiten. Aan de hand daarvan kan dan gewerkt worden zonder dat er verder iets nodig is. Het is bijna niet gemakkelijker te maken voor de gebruikers van de printer.

Draadloze verbindingen
Ook wanneer je wel op een computer werkt, is het gemakkelijk om de Ultimaker 3D printers snel aan te sturen. Zo is het steeds beter mogelijk om dit via een wifi-verbinding te doen. Je kunt dan direct draadloos je ontwerp doorsturen naar de printer en die gaat dan direct aan de slag. Zo kan alles heel snel worden gedaan...

Lees verder
Creativiteit

De populairste designs voor geboortekaartjes

Verwacht je binnenkort een kindje? Dan hoeven wij je natuurlijk niet te vertellen dat je tijdig moet beginnen met de geboortekaartjes, zodat je hier na de bevalling niet al te veel naar om hoeft te kijken. Deze kan je laten ontwerpen, maar als je wilt kan je hier ook zelf mee aan de slag gaan. Vooral als je grafisch erg handig bent, is dit het moment om leuke technieken uit te proberen of om je eigen illustraties te maken.

Werk met silhouetten

De illustraties van van een geboortekaartje kan je op verschillende manieren aanpakken. Je kunt een tekening laten afdrukken, een foto van je pasgeboren kindje, maar je kunt ook werken met silhouetten. Teken een silhouet in stevig papier en breng eventueel subtiele details aan. Snijd de tekening vervolgens uit met een stanleymes. Vervolgens kan je deze zelf afdrukken op gekleurd papier. Wil je liever geboortekaartjes kopen in deze stijl? Ga dan op zoek naar de ontwerpen van Geertje Aalders. Deze illustrator maakt mooie geboortekaartjes met de meest gedetailleerde illustraties.

Verschillende tekenstijlen

Als je al verschillende geboortekaartjes hebt bekeken, dan is het je vast niet ontgaan dat er ook verschillende tekenstijlen worden gebruikt. De ene illustratie doet meer denken aan een cartoon, terwijl de andere tekening zo uit een kinderboek zou kunnen komen. Naast baby’s zijn ook dieren geliefde figuurtjes om op een geboortekaartje te plaatsen...

Lees verder
Creativiteit

Basic ABS Oranje

Ben je op zoek naar een vaas of bloempot voor in de tuin die niet iedereen al heeft? Kijk dan eens naar Basic ABS Oranje. Dit filament heeft het kenmerk dat het erg mooie en sterke voorwerpen oplevert. ABS is een van de beste soorten filamenten die tegenwoordig op de markt te verkrijgen is. Het wordt door veel beginnende gebruikers van een 3D printer gebruikt en dat heeft een reden. ABS heeft een goede reputatie onder de gebruikers omdat het erg duurzaam is, maar ook om andere redenen. Het heeft ook grote voordelen ten opzichte van andere PLA filamenten omdat je met een relatief prima temperatuur kan gaan printen. Ook het feit dat het product nauwelijks krimpgedrag vertoont na het printen en het feit dat het product weinig last heeft van warping, maakt dit product erg goed.

Wat voor soort voorwerpen kan je er mee maken?

Met Basic ABS Oranje kan je verschillende gebruiksvoorwerpen produceren. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk om het te printen met een 3D printer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tafel die je zelf ontworpen hebt? Het paar dingen die je hiervoor nodig hebt zijn een 3D printer en het juiste filament met de juiste diameter. Als je een goed ontwerp hebt, is het een goed idee om dit met een 3D printer te maken. Je moet er echter wel om denken dat de 3D printer niet kan weten waar je het voorwerp voor gaat gebruiken. Je moet dus wel een juist ontwerp maken. Hier kunnen specialisten je, zo nodig mee helpen.

Het bewaren van Basic ABS Oranje

Als je P...

Lees verder
Creativiteit

Hololens developer aan het woord

Augmented Reality, Virtual Reality, Mixed Reality of toch weer Extended Reality, de termen vliegen om je oren. Er komen steeds meer high tech brillen op markt die allemaal weer iets anders doen. Neem bijvoorbeeld de Microsoft Hololens, een headset die een digitale wereld over de omgeving projecteert. Om meer te weten te komen over deze technologie, de mogelijkheden en vooral ook het nut van deze “wearables” spraken we met een Hololens developer die niet alleen werkt met deze apparatuur, maar er ook toepassingen voor bedenkt en uitvoert!

Wat is een Hololens?

De Microsoft Hololens is een draagbare computer die werkt op basis van het Windows besturingssysteem. Alle hardware is reeds ingebouwd zodat er geen kabels of computers nodig zijn om ermee te werken. Deze opvallende bril heeft een soort doorzichtig vizier, geplaatst onder een hoek waardoor het mogelijk is 3D beelden in de ruimte te plaatsen. Deze objecten worden als het ware verankerd aan de omgeving, ze zweven dus niet zomaar rond. Er is een geavanceerde 3D scanner ingebouwd die realtime een omgeving kan waarnemen. Wanneer je door een gebouw loopt worden alle afzonderlijke ruimtes in kaart gebracht en onthouden. Zo kun je bijvoorbeeld een virtueel museum maken met 3D objecten die er in werkelijkheid niet staan.

Is de Microsoft Hololens VR, AR, MR of iets anders?

“De definities van VR, AR en MR lopen soms door elkaar heen”, aldus de Hololens developer...

Lees verder
Creativiteit

Is creatief schrijven iets wat we kunnen leren en ontwikkelen?

Of zitten we vast aan een bepaalde hoeveelheid creatief schrijftalent waarmee we geboren zijn?
Waarom vinden sommige mensen het makkelijk om bladzij na bladzij prachtig vloeiende creatieve verhalen te schrijven?

Terwijl anderen gefrustreerd voor zich uit staren omdat ze nooit zulke creatieve hoogtepunten en productiviteit zullen bereiken?
Velen van ons, zelfs zij die over die creatieve blokkade heen komen betreffende hoeveel we schrijven, voelen zich constant teleurgesteld over de kwaliteit van wat we schrijven.
We hebben het gevoel dat we voor altijd aan deze gemiddelde-iedereen-kan-dit-wel-geschreven-hebben standaard vast zitten.

Maar we verlangen echt naar dat onbereikbare niveau.
We zijn wanhopig op zoek naar die creatieve schrijf doorbraak – dat gedicht, dat verhaal, die ene zin – die iedereen van zijn stoel af blaast waardoor we ons een creatieve kracht om rekening mee te houden voelen.
Dus, hoe bereiken we dat? Hoe verkrijgen we deze creatieve openbaring?
We kunnen het niet tevoorschijn toveren. Maar er is genoeg wat we wel kunnen doen om het makkelijker te maken onze creatieve talenten te ontwikkelen naar nieuwe niveaus.

Hier zijn twee simpele manieren:

1. Werk aan jouw vertrouwen in je creatieve schrijf talent.
Wanneer je diep van binnen niet gelooft in je eigen creatieve schrijftalent dan zal je simpelweg nooit het geweldige creatieve schrijfniveau wat je in je hebt bereiken.
Zorg dat je gaat geloven in je eigen creativiteit.
Vraag eens aan jezelf: Hoe ...

Lees verder
Creativiteit

Les Geven in Creativiteit – Kan dat?

“Creativiteit is jezelf fouten toestaan. Kunst is weten welke je moet behouden.” Volgens Scott Adams. Zoals Adams al zei, creativiteit komt voort uit fouten, het is essentieel deze te bewaren en ze niet te vergeten. “Het behouden van fouten” is een kunst en deze kunst kan worden aangeleerd en getraind. Je vraagt je vast af waar ik het over heb!

Er is een discussie gaande over les geven in creativiteit. Veel mensen vragen zich af of creativiteit wel aangeleerd kan worden. Het is een bepaalde zienswijze, en het antwoord op die vraag verschilt per persoon. Veel mensen zeggen dat creativiteit een aangeboren kwaliteit is, maar een gelijk aantal zegt dat je het kan leren. Kinderen en volwassenen zijn waarschijnlijk even creatief, maar ze hebben wel lessen en training nodig om deze creativiteit efficiënt te kunnen gebruiken voor de buitenwereld. Voordat we conclusies gaan trekken moet je eerst weten wat creativiteit is.

Wat is Creativiteit?

Creativiteit kan je een gebeurtenis noemen waarin iets nieuws wordt gecreëerd uit niets. Dat kan alles zijn – van een grap tot een uitvinding. Creativiteit heeft geen verbinding met een specifieke activiteit – zoals dansen, zingen, schilderen, enz. Creativiteit kan je zien als een eigenschap of kwaliteit wat men oproept. Men moet begrijpen dat creativiteit niet is wat men denkt, maar hoe men denkt. Ideeën komen niet zomaar aanwaaien...

Lees verder
Creativiteit

Zes Redenen Waarom Je Niet Creatief Bent

Ik sprak laatst een vriend die ik al een tijd niet had gezien, en vertelde hem wat ik allemaal zoal aan het doen was. Toen ik vertelde dat ik een blog over creatief denken aan het schrijven was werd hij enorm geïnteresseerd en biechtte op dat hij “niet de meest creatieve persoon is. Gewoon geen talent.” Dit onderbrak mijn verhaal, totdat ik me realiseerde dat ik het gesprek was begonnen zonder te vertellen wat creativiteit eigenlijk inhoud. Hij ging er van uit dat creativiteit iets is waar je mee geboren wordt – Je hebt het of niet.

Dat is absoluut niet waar. Hier zijn zes redenen waarom je waarschijnlijk niet zo creatief bent:

  1. Je bent gestopt met vragen stellen. Vragen zijn één van mijn favoriete manieren van creatief denken, zoals je waarschijnlijk wel weet wanneer je deel hebt genomen aan één van mijn creatieve cursussen. Alleen nieuwsgierige mensen stellen vragen, dus wordt wat nieuwsgieriger over de wereld om je heen.
  2. Je bent bedachtzaam over creativiteit en de verhalen die mensen er over vertellen. Het is niet moeilijk om cynisch te zijn wanneer mensen het hebben over buiten de hokjes denken of je gedachten de vrije loop laten. Creatief denken heeft een slechte naam doordat creatieve denkers weinig anders doen dan geweldige maar nutteloze ideeën bedenken. Wanneer je de waarde van iets niet in ziet dan zal je ook geen moeite doen om er goed in te zijn.
  3. Je hebt jezelf nooit als een creatief iemand gezien of mensen hebben je verteld dat je niet zo creatief ben...
Lees verder